Scandinavian Tours

Onze Reizen

Noorwegen

9 daagse Hotel tour
Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet.   Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Oslo-Frederikshavn. Vertrek dagelijks tussen 20 mei en 23 september-2017   Leuk kennis maken met Noorwegen, deze 9-daagse motorvakantie.
10 daagse Hytter Tour
10-daagse Motorreis Noorwegen met overnachten in Hytter.(campinghutten) Vertrek elke dag van 20 mei t/m 23 september 2017. Afgelopen jaren een succes deze tocht. In het prachtige Noorwegen hebben wij een 10-daagse "Hytter" tocht uitgezet. 's Avonds lekker voor het huisje genieten van de rust en de ondergaande zon.
10 daagse Hotel tour
Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet.   Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel.   Vertrek dagelijks tussen 20 mei en 23 september-2017   In het prachtige Noorwegen hebben wij een 10-daagse tocht uitgezet die u laat kennismaken met veel van wat Noorwegen te bieden heeft.
13 daagse Atlantic Road
Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet. Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel. Vertrek dagelijks tussen 20 mei en 23 september-2017   Een 13-daagse tocht met alle "Highlights" van zuid-Noorwegen.
14 daagse Hytter Tour
14-daagse Motorreis Noorwegen met overnachten in Hytter.(campinghutten) Vertrek elke dag van 20 mei t/m 23 september 2017. Een goed verdeelde reis door het prachtige Noorwegen, deze 14-daagse reis met soms meerdere nachten op een plek geeft u de mogelijkheid nog beter de omgeving te verkennen of lekker te genieten van de rust bij het huisje.
12 daagse Hytter Atlantic
Motorreis in het prachtige Noorwegen.   Wij hebben een 12-daagse "Hytter Tour" tocht uitgezet. De route is hetzelfde als bij de Hotel-Tour alleen wordt er nu in "Hytter"overnacht. Hiermee wordt de reis direct een stuk aantrekkelijker.
17 daagse Lofoten
Motorreis Noorwegen-Lofoten, incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet.   Heen met de ferry Kiel-Göteborg en terug met Kristiansand-Hirtshals. Vertrek dagelijks tussen 20 mei en 23 september-2017.    Een 17-daagse tocht met alle "Highlights" van zuid en midden Noorwegen + Lofoten.
14 dgn Z-West Noorwegen
Op veler verzoek een 14 daagse motorreis Zuid-West Noorwegen incl. halfpension met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet.   Heen met de ferry Hirtshals-Kristiansand en terug met Göteborg-Kiel. Vertrek dagelijks tussen 20 mei en 23 september 2017.
9 daagse Fjord Norway
Motorreis Fjord-Norway Heen met de ferry Hirtshals-Bergen en terug met Stavanger-Hirtshals   Vertrek dagelijks tussen 20 mei en 23 september-2017 Voor motorrijders is Fjord Norway de mooiste regio. Hier vind je de beste paswegen, met adembenemend mooie uitzichten.
Fly and Ride Lofoten
Fly and Ride Lofoten, Vesterålen en Andøy   Heb je altijd al graag een reis willen maken in het Noorden van Scandinavië, maar zijn de afstanden je te lang en ben je teveel tijd kwijt? Scandinavian Tours heeft vanaf april 2017 mooie reizen naar de Lofoten, Vesterålen en Andøy middels het Fly and Ride principe.

Zweden & Noorwegen

14 daagse Hotel tour
14-daagse motorreis Zweden / Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet.   Vertrek dagelijks tussen 20 mei en 23 september 2017.   Mooi opbouwende tour waar er genoeg tijd is om onderweg eens te stoppen om e.a te bezichtigen.

Zweden

7 daagse Hotel tour
Motorreis Zweden, vanaf Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden. Bohuslån met het eiland Orust en Trollhättan waar een bezoek aan de sluizen en het Saab museum de moeite waard zijn. Natuurgebied Hunneberg, Läckö Slott en het Kinnekulle gebied met prachtige vergezichten over het Vänern meer.
9 daagse reis Sörmland
Een 9- daagse motorreis door de provincie Sörmland met overnachtingen op mooie plaatsen in het Mälaren gebied aan de zuid-kant van Stockholm.   Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel   Vertrek elke dag van half-mei t/m september 2017   Hoogtepunten op deze tocht zijn: Vättern, Omberg, Göta kanal, Tullgarn slott, Gripsholm, Hjo.

Noordkaap

18 daagse rondreis
Ook in 2017 weer een motorreis naar de Noordkaap. Scandinavian Tours heeft voor u een fantastische reis uitgezet. Via Duitsland, Zweden, Finland en Noorwegen rijdt u naar de beroemde Noordkaap.     Een imposante reis naar het dak van Europa.
16 daagse rondreis
Ook in 2017 een 16 daagse motorreis naar de Noordkaap, met een rustdag op de Vesterålen. Scandinavian Tours heeft voor u een fantastische reis uitgezet. Via Duitsland, Zweden, Finland en Noorwegen rijdt u naar de beroemde Noordkaap.     Via het glooiende landschap van Zweden rijdt u via Finland naar het bergachtige Noorwegen.
21 daagse rondreis
Een 21 daagse motorreis naar de Noordkaap, met een rustdag op de "Kaap" of op de Lofoten. Verschil met andere "Noordkaapreizen" is dat de route hoofdzakelijk door Noorwegen gaat.
Fly and Ride Noordkaap
Fly and Ride Noord-Noorwegen    Heb je altijd al graag een reis willen maken in het Noorden van Scandinavië, maar zijn de afstanden je te lang en ben je teveel tijd kwijt? Scandinavian Tours heeft vanaf mei 2017 mooie reizen naar de Noordkaap, Andøy, Vesteralen en Lofoten middels het Fly and Ride principe.
Fly and Ride Nordkapp
Have you always wanted to travel through the north of Scandinavia but have you always thought the distances are too long and it takes too much time? Starting in May 2017 Scandinavian Tours offers beautiful journeys to the North Cape, Andøy, Vesterålen en Lofoten by means of Fly and Ride.

Finland

18 dgn Botnische Golf
Motorreis Rond de Botnische Golf.   Deze reis gaat via Kiel naar Göteborg met de nachtboot, door zuid-Zweden naar Stockholm, hier verblijf van 1 nacht met diverse mogelijkheden de "gamla"stad te bezoeken. Motor staat in parking. Verder met de nachtboot van Stockholm naar Helsinki.
18-22 dgn rond de Oostzee
Scandinavië en Baltische staten 2017   Samen met onze partner OK-reizen hebben we een bijzondere individuele rondreis rond de Oostzee samengesteld. In 18 of 22 dagen rij je om de Oostzee dwars door Scandinavië (Zweden, Noorwegen en Finland) en de Baltische Staten (Estland, Letland en Litouwen).
© 2008 - 2017 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden